Wat doet EKC Wageningen?

De EKC organiseerd verschillende activiteiten met en voor de wijk. Er is wekelijks een tienerclub en kinderclub en elke maand is er een vrouwenmiddag.

Agenda

Er zijn geen evenemten gevonden op de site.

Tienerclub

tieners

Wil je meer info over wanneer we voetballen met de jongens, of wanneer de meiden weer club hebben? Kijk dan hier!

Vrouwenmiddagen

vrouwenmiddagen

Wil je een idee krijgen hoe de vrouwenmiddagen eruit zien of de foto’s van de vorige vrouwenmiddagen terugkijken?

Kinderclub

Kinderactiviteit

Wat doen we op de kinderclub? Waar is de kinderclub? Antwoord op deze vraag en andere vragen vind je hier! (Op dit moment wordt de kinderclub nog opgestart)

Jongensclub

Wat is de Jongensclub?

Met de jongens in de leeftijd van 12-18 gaan we elke vrijdagavond voetballen. Zolang het weer het toelaat voetballen we op het Nobelveldje. Vanaf 19:00 uur kun je ons daar vinden.
Naast het voetballen proberen we een paar keer per jaar samen te eten. Het gerecht wordt dan bedacht en klaargemaakt door de tieners zelf. Af en toe hebben we een leuke andere activiteit met elkaar, zoals lasergamen en bowlen. Kort samengevat is dat de EKC Jongensclub!

Agenda

Tijd: Elke vrijdag, vanaf 19:00 uur

Locatie zomer: Voetbalveld bij Nobelweg

Locatie winter: nog niet bekend

Foto’s Jongensclub

Hiernaast staan alle foto’s van de jongensclub van de afgelopen jaren. Heb je zelf ook nog foto’s, spreek dan een van ons aan.

Vrouwenmiddagen

Wat zijn de Vrouwenmiddagen?

Elke derde zaterdag van de maand wordt er een EKC vrouwenmiddag gehouden. Op deze middagen willen we vrouwen laten ervaren dat ze waardevol zijn en een gezellige en sfeer creëren. Wat doen we op zo’n middag? We starten met een lunch, altijd klaargemaakt door verschillende vrijwilligers. Hierna gaan we meestal creatief aan de slag. Wat we dan maken is altijd gekoppeld aan een onderwerp, bijvoorbeeld vriendschap. Er wordt gelachen, gedeeld, geluisterd en geleerd… Maar dit is niet alles… Af en toe gaan we er op uit. We bezoeken een cabaret voorstelling, we gaan een avondje bowlen, BBQ’en… en zelfs weekenden weg stonden op de planning! Er kan altijd meer bij! Heb je ook zin in gezellige ontmoetingen, een goed gesprek en leuke activiteiten? Kom dan langs op de vrouwenmiddagen van de EKC (zie agenda voor alle activiteiten).

Agenda

Komende EKC Vrouwenmiddagen:

Er zijn geen evenemten gevonden op de site.

Afgelopen EKC Vrouwenmiddag:

Er zijn geen evenemten gevonden op de site.

Foto’s Vrouwenmiddagen

Wil je zien hoe de vorige vrouwenmiddagen eraan toe gingen? Bekijk dan ook eens de foto’s in dit album!

Kinderclub

Kinderclub

De kinderclub is op dit moment nog in opbouw. We zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw format. Zodra we meer weten zullen we het op de website vermelden!