Wat doet EKC Wageningen?

De EKC wil zich richten op relatie tussen de mensen uit de ‘kerk’ en uit de ‘wijk’. Dit doen wij door activiteiten, maar ook door langs te gaan bij de mensen die in de wijk wonen, ze uit te nodigen om bij ons thuis te komen en ze te helpen als ze dit nodig hebben.

Agenda

Er zijn geen evenemten gevonden op de site.

Missie & Visie

Missie en Visie

Waarom doen wij wat we doen? Welke visie heeft de EKC? Wat is onze droom? Wil je een antwoord op deze vragen, lees dan onze visie eens door.

Meehelpen?

Meehelpen?

Wil je onderdeel uitmaken van de EKC en wil je meer weten over wat wij jou te bieden hebben of wat wij van jou verwachten?

Gift geven?

Gift geven

Wil je de EKC financieel helpen door een gift over te maken? Dan vind u hier meer informatie over wat er gebeurt met uw geld.

Missie & Visie

Missie & Visie

Onze Missie & Visie

Missie

De EKC wil kerk zijn in de wijk. Onze missie is om Jezus liefde zichtbaar te maken over kerkmuren heen.

Visie

We geloven dat Jezus liefde zichtbaar wordt als we ons leven en geloof gaan delen. We willen daarom bouwen aan eerlijke relaties waarin we de ander willen ontmoeten en de ander ons ook mag ontmoeten. Met een enthousiast team van vrijwilligers uit verschillende kerken bieden we laagdrempelige en vraaggerichte welzijnsactiviteiten aan. Door deze activiteiten willen we bouwen aan duurzame relaties. Ons verlangen is dat binnen deze relaties leven en geloof gedeeld worden en dat daarin Jezus’ liefde, vrede en hoop ervaren wordt.

Logo EKC Wageningen

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger bij EKC?

Leuk dat je interesse hebt om te helpen bij het werk van de EKC. Bekijk de prezi om te zien wat de EKC is en bekijk hieronder vacatures voor de zomerdagen van 2017. Wil je meer info: kijk dan ook verder op de website of stuur een mail naar de EKC met jouw vraag.

Vacatures EKC Zomerdagen 2017:

Gastheer/vrouw, Praatjesmaker, Bidders, Oppassen Kinderhoek, EHBO, Fotograaf, Opruimen, Catering (BBQ, Wijklunch), Spellen (Straatcompetitie, Dropping, Vossenjacht, Wijkcircus) & Workshops (Wijkcircus)

Heb je interesse in een vacature? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij u meer informatie kunnen geven.

Info

Wil je een keer meekijken bij een van onze activiteiten of wil je meer informatie over de EKC? Stuur dan een mailtje naar info@ekcwageningen, of spreek iemand aan die betrokken is bij de EKC.

Inloggen gebruikers

Presentatie: Wat is de EKC?

Bekijk de Prezi hier.

Gift geven?

Gift geven?

De EKC is een enthousiaste groep mensen die laagdrempelige activiteiten organiseren. Voor zover daar geld bij nodig is, komt dat van giften van particulieren en enkele kerken in Wageningen. Door één van de betrokken kerken wordt een vrijwilligersvergoeding gegeven aan twee van de vrijwilligers waardoor zij extra tijd kunnen inzetten voor contacten en coördinatie.

Uitgaven

De giften worden volledig gebruikt voor de activiteiten van de EKC: huur van een zaaltje, bijdrage aan maaltijden, zomerdagen, etc. Dus als bijdrage aan nog mooiere activiteiten voor de vrouwen en jeugd uit wijk Oost is uw gift van harte welkom. Het is voor ons een steuntje in de rug dat de financiën in ieder geval geen beperking zijn.

Gift geven?

U kunt een bijdrage overmaken op rekening NL82 KNAB 0726 6857 63 t.n.v. ‘Stichting EastKidsClub Wageningen’, met of zonder speciale bestemming.

Info

IBAN-nummer: NL82 KNAB 0726 6857 63

t.n.v. ‘Stichting EastKidsClub Wageningen’