Nieuws

Zomerdagen 2018

Zomeragen 2018

Het is zomer! En dat betekent? Nieuwe EKC Zomerdagen.
Van 24 tot 26 augustus zijn er weer zomerdagen in het Patrimonium. Net zoals vorig jaar met leuke spellen, een barbeque, een vrouwenmiddag en nog veel meer.
Nog even geduld en je ziet hier het hele programma verschijnen!

Heeft u een vraag over de zomerdagen? Mail dan naar zomerdagen@ekcwageningen.nl of ga naar onze contactpagina

Zomerdagen 2017 (Foto’s)

Zomerdagen 2017

Lang gewacht… Maar hier zijn alle foto’s van de zomerdagen van 2017. Veel plzeier met bekijken!

Zomerdagen 2017 // 25 tot 27 augustus

Nieuwe wijk, nieuwe zomer, dus ook nieuwe zomerdagen! Na een paar keer een enkele dag in de zomer is het weer tijd voor 3 Zomerdagen in Patrimonium. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Bijvoorbeeld de straatcompetitie, waarbij iedereen uit jouw straat meestrijd voor de prijs: “Beste straat van het Patrimonium”. Maar ook de spellen voor de kinderen, hangen bij het Witmondplein, samen eten, etc.

Ben je nou nog nooit bij de EKC geweest dan ben je ook van harte welkom om te kijken en mee te doen! Bekijk de folder voor meer informatie.

Nieuwe data // Vrouwenmiddagen

Pak je agenda erbij! Want de data voor de vrouwenmiddagen tot de zomervakantie zijn bekend.

Kijk voor meer info op de flyer!

Flyer EKC vrouwenmiddag

 

Nieuwjaarsborrel // 15 Januari

Pak je agenda erbij, want komende zondag is de Nieuwjaarsborrel van EKC Wageningen. We zouden het ontzettend leuk vinden als jij samen met ons warme chocolademelk of koffie komt drinken!

De borrel is zondag 15 Januari in Ons Huis. Van 12:00 tot 14:00 uur.

Ben jij er ook bij?!

EKC Nieuwjaarsborrel

Zomerdag 2016

Zomerdag 2016

De Zomerdag van 2016 was heel gezellig. We hebben een leuke tijd gehad met elkaar.

Vanaf 12:00 uur stond er een megaglijbaan op het Meidoornplantsoen en nadat er flink wat zeep en water over heen gegaan was, konden we met een goede snelheid van de baan afgaan. Als je het goed deed kon je zelfs over de rand van de baan heen vliegen :D. De gezelligheid was goed te zien, en als er een buitje kwam konden we snel even schuilen onder de parasol!

Van 3 tot 5 kwam Ardon de Waard een voetbalclinic geven op het veldje bij de Nobelweg. Dit was speciaal voor de tieners en zij hebben er ook zeker van genoten. Er waren ongeveer 10 tieners aanwezig. Eerst was er een clinic en daarna vertelde Ardon iets over zijn leven als professionele voetballer.

De gezelligheid werd afgesloten met een lekkere BBQ bij het kerkje. Er waren meer dan 40 mensen die genoten hebben van de BBQ en van elkaar. Het was heel gezellig en we vonden het leuk dat er zoveel mensen langskwamen om mee te doen en mee te helpen.

Het was dus een zeer geslaagde dag! Misschien volgend jaar weer de Zomerdagen???

Als u bovenstaande foto’s niet kan zien: Klik dan hier.

EKC Zomerdag // 30 Juli

EKC Zomerdag // 30 Juli

De wijk staat er weer!!! Dus dat betekend dat er weer ruimte is voor een EKC Zomerdag! Op zaterdag 30 juli is er op het Meidoornplantsoen een EKC Zomerdag met veel plezier voor de kinderen en tieners en gezelligheid voor de volwassenen. De zomerdag wordt natuurlijk ouderwets afgesloten met een BBQ, waarbij iedereen welkom is!

Ben je nou nog nooit bij de EKC geweest dan ben je ook van harte welkom om te kijken en mee te doen! Tot zaterdag bij het Meidoornplantsoen!!!

Programma

12:00 uur – 17:00 uur     Leuke activiteit voor Kids en Tieners/Jongeren en lekkere koffie voor de Volwassenen (bij Meidoornplantsoen)

15:00 uur – 17:00 uur     Voetbalclinic door Ardon de Waard (oud prof bij AZ, Heerenveen, telstar en VVV)

17:30 uur – 20:00 uur     BBQ voor iedereen bij de Wagenburcht (Kastanjelaan 2)

Meer info vind je hier: Facebook Event

EKC Zomerdag Flyer
EKC Zomerdag Uitnodiging

Weer een EKC Buurtmaaltijd!

Morgen weer de EKC Buurtmaaltijd!!!

Ben je aan het klussen in je nieuwe huis? Of lekker aan het genieten van het zonnetje in je vertrouwde tuin? Maakt niet uit wat je doet, je bent welkom om mee te lunchen tijdens de Buurtmaaltijd.

Morgen (5 Juni) vanaf 12:00 uur bij ‘Ons Huis’! Er is voldoende te eten en genoeg gezelligheid 😉

Wij hebben er weer veel zin in, we hopen jullie ook! Zijn jullie erbij morgen? (Ook als je nog nooit geweest bent, mag je gewoon langskomen of met iemand meegaan!)

Morgen weer de EKC Buurtmaaltijd!

Morgen weer de EKC Buurtmaaltijd!!!

Morgen (3 April) is er weer een EKC Buurtmaaltijd. Waar we eten met elkaar, we hebben een gezellige tijd met elkaar en we gaan heerlijk genieten van het lekkere weer!

Wij hebben er dus heel erg veel zin in, we hopen jullie ook! Zijn jullie erbij morgen?

Rommelmarkt is gezellig!!!

Rommelmarkt is gezellig!!!

Het is heel gezellig op de rommelmarkt! we hebben veel spullen gekregen om te verkopen en er zijn een hoop mensen die wat spullen kopen.
Mocht je nog langs willen komen, de rommelmarkt duurt tot 4 uur vandaag. Dus je bent welkom! Er is gratis koffie en thee, je kan schieten met een luchtbuks, er zijn lekkere tosti’s en taarten en er zijn veel spullen om te kopen. Onder andere boeken, servies, elektrische apparaten en keukenapparatuur.
Zien we je zo nog even?

Data EKC Vrouwenmiddagen 2016

Data EKC Vrouwenmiddagen 2016

De data van de EKC Vrouwenmiddagen zijn bekend!

De vrouwenmiddagen zijn op:
13 Februari
12 Maart (Rommelmarkt)
16 April
21 Mei
18 Juni

Om 13:00 uur begint de lunch en om 14:00 uur volgt er een creatieve activiteit in de Wagenburcht (Kastanjeweg 2).

Kom gezellig langs op deze middagen en nodig ook gerust anderen uit!
Heb je nog nooit van de vrouwenmiddagen gehoord? Kijk dan ook even hier of bel met 06 141 345 81.

Rommelmarkt // 12 Maart

Rommelmarkt // 12 Maart

Op Zaterdag 12 Maart is er een rommelmarkt bij de Wagenburcht. Van 13:00 uur tot 16:00.

Ben je op zoek naar leuke spullen voor je huis, tuin, etc.? Kom dan even rondsnuffelen. Of kom gewoon gezellig bijpraten met een kopje koffie of thee!

Ben je net verhuisd? Ben je van plan om de zolder op te ruimen? Of heb je gewoon wat spullen die je graag kwijt wilt? Kom deze spullen dan langsbrengen op 11 maart tussen 19:00 uur en 20:00 (ook bij de Wagenburcht) of bel 06 206 565 24.

De opbrengst is voor East Kids Club Wageningen. Wil je weten wat de EKC doet? Kijk dan even bij Activiteiten.

Tot ziens op de rommelmarkt!

EKC Buurtmaaltijd

EKC Buurtmaaltijden

Kom langs bij de maandelijkse EKC Buurtmaaltijd. Elke maand hebben we een Buurtmaaltijd waarbij er veel ruimte is om elkaar te ontmoeten. Er is een heerlijke lunch aanwezig en er is natuurlijk ook veel gezelligheid en plezier!

Deze Buurtmaaltijden zijn op 31 Januari, 28 Februari, 3 April, 1 Mei en 5 Juni in ‘Ons Huis’ (Harnjesweg 84). Inloop is vanaf 11:45 uur en om ongeveer 12:00 uur beginnen we met de maaltijd. De Buurtmaaltijd duurt tot ongeveer 14:00 uur.

Wil je meer informatie of wil je meehelpen met het organiseren van de lunch? Spreek dan iemand van de EKC aan, bel naar 06-14134581 of mail naar info@ekcwageningen.nl

EKC Buurtmaaltijd

Nieuwe website

Nieuwe Website

De website “www.ekcwageningen.nl” is vernieuwd. Wij hopen dat u zo makkelijker en sneller de nodige informatie van de EKC kunt vinden.

Mist u iets? Of werkt er een link niet? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@ekcwageningen.nl.