Zomerdagen 2017 (Foto’s)

Zomerdagen 2017

Lang gewacht… Maar hier zijn alle foto’s van de zomerdagen van 2017. Veel plzeier met bekijken!

Met dank aan bakker van Voorthuizen en IJssalon Cicuto

De zomerdagen van 2017 zijn mede gesponsord door de verschillende kerken van Wageningen: Salem Wageningen, Vineyard, NGK en GKV de Wagenburcht.
Daarnaast heeft Bakker van Voorthuizen ons een heerlijke taart gegeven voor de winnaars van het stratentoernooi en zijn wij gesponsord door

Zomerdagen 2014 – Donderdag

Donderdag 2014

Donderdag was de dag van de verschillende workshops. Zoals bijvoorbeeld zingen, boksen, kettingen maken en pannavoetbal.

Daarna was het tijd voor de traditionele BBQ als afsluiting. Iedereen had een eigen stukje vlees mee en samen maakten we er een leuk afsluitsfeest van!

De Zomerdagen van 2014 waren weer zeer geslaagd.

Zomerdagen 2014 – Woensdag

Woensdag 2014

Woensdag was de verwenmiddag voor de vrouwen. Mannen waren niet meer welkom in het kerkje. En de vrouwen hadden dus rustig de tijd om te eten en om verwend te worden.

Ook was er voor de kinderen en tieners een zeskamp en was er ‘s avonds een avondspel!

Zomerdagen 2014 – Dinsdag

Dinsdag 2014

Dinsdag begonnen de zomerdagen van 2014 met een te gekke braderie. Er waren lekkere poffertjes, broodjes hamburger, etc.

Maar daarnaast waren er ook genoeg leuke dingen te doen. Zoals naar het poppenspel kijken, ballonnen maken en graffiti spuiten.

Het was een leuk begin van de Zomerdagen!

Zomerdagen 2013 – Donderdag

Donderdag 2013

Warm. Workshops. Talentenshow. BBQ. Buikschuiven. Gezelligheid.

Een paar woorden die de laatste dag van de Zomerdagen van 2013 samenvatten. De foto’s van deze dag vind je terug in het album.

Zomerdagen 2013 – Woensdag

Woensdag 2013

Woensdag was het tijd voor de spellen. Er was een zeskamp georganiseerd voor de kinderen en voor de tieners. En natuurlijk was er plek om lekker te chillen.

Wil je onder andere terugkijken hoe het ringsteken op de fiets er ook alweer uitzag of wat voor spellen er nog meer gedaan zijn? Klik dan op het album!

Zomerdagen 2013 – Dinsdag

Dinsdag 2013

De braderie was hét moment om gek op de foto te gaan.

Kijk in het album alle foto’s terug!

Impressie Zomerdagen 2012

Zomerdagen 2012

Kan je nog herinneren wat er gebeurd is tijdens de Zomerdagen in 2012. Bekijk het filmpje van de zomerdagen nog eens en er zullen weer veel herinneringen bovenkomen!